6.10.11 г.

За музиката, вярата и кюфтетата


Музиката е нещо страхотно, страшно, па направо яко, да го кажем с две думи -  лека работа. Тя е това, което те кара да се чувстваш по-тъп, готин, кух, възбуден, омърлушен и те така.

А вярата, е, как, а вярата, ами без нея за къде, м? Някой сеща ли се? Аз не особено. Т’ва да не вярваш е като да гледаш звездите вечерно време, когато има облаци. Сиреч тряаа си много кух, че да не вярваш. Сега вече на какво си вярвате си е само ваш (съответно твой) проооблем. И понеже ние (и най-вече аз) НЕ харесваме проблемите, дайте да повярваме малко.

До тук добре, ама на кой/какво/моля? Нека, ей така чисто примеристично, да изберем не кой да е друг, ами самият вездесъщ и наскоро излюпен от политическия инкубатор Росенчу не-знам-си-кой Плевен-ли-е-къв-е-лиев? ‘Начиии аз си му вервам така по default, защото както той сам се изразява не е от ДС, защото го е немало по т’ва време. Там ся мацки ли е гонел, к’во е правел, че го е немало – не си признава, ама аз предлагам и да не ровим, защото това е против практиките на верването. Приемаме, че му вярваме, избираме си го за президентче, всичко окей, той дава якото обещание да си сменя по-често новогодишните речи и всички сме cool.
До тук много добре. Постарахме се, поповярвахме, лапнахме шарана, ся нататък.

Ще има ли кюфтета или не? Това най-много ме вълнува. Студентски живот водим бе, мамка му, този, плевенски, кюфтенца дай малко. Ние не сме алчни, не сме като братята роми, не искаме по много, или пък всичко, дай там, по 100 кюфтета на калпак, да има за две-три кръщенета и една сватба, там прасенцето друг го обеща, и за него ше гласуваме, няма страшно, скоро си взех 3 фалшиви лични карти, от които една женска и две на марсианодобруджанци, тка че нема проблеми. Само кюфтенца да има, всичко е наред.

Даже и сурови ще ги приемем, к’во да правим, сега нали е криза, трябва да сме солидарни към бюджетния дефицит и фед, там МВФ, btw, тя таа, новото гадже на МВФ – Кристин Леопард не е лоша, малко старичка, ама бива. Така е, защото в Европа се грижат хората за себе си, че и Европата се грижи за тях. Ама то и така се прави де. Някой беше казал – помогни си, за да ти се помогне.

Айде сега да помогнем на който му трябва, па после да ни се помогне и на нас като свършат предизборните кюфтенца…

Няма коментари:

Публикуване на коментар

худ

втренчен кит нагоре, аз или той сгърчен вид, роден в обор без бой очовечен, напит по еН безброй обречен на бит, смирен отбой загадъчен, ...