30.11.11 г.

За насилваните жени и мъжете под чехълАвторът предварително моли да бъде извинен за неуместните шеги и простащината в материала, като при необходимост е готов лично да се извини на който иска.Сега ще си поговорим за нещата, които не са обичайна тема, но някак си не бива да пропускаме да минават покрай нас просто ей така. Точно така, сега, а не после, не утре. Най-добре свършената работа е навреме свършената работа. На този принцип изглежда мислят и PR Academy към БСУ (бургаски социалистически университет) и излагат на показ едно от най-често срещаните явления у нас, но за които по новините няма да чуете (освен ако не умре някой) – а именно насилието над жени. Това е страшно. Не защото жените физически са по-слаби от мъжете (изключение е Станка Златева, евала моме), а защото насилието като цяло е изродщина. За да посегнеш на някой, дори и с причина, означава че нещо в мозъка ти не е наред. Изместила се е някоя бръмка и си избръмчал. В такива случаи на агресорите жестоко препоръчвам да си бръкнат в носа, да забелят очи и да почнат да броят до 136 оригвайки се, а като свършат – просто да се гръмнат. :) Позитивното мислене му е майката. :)


Не си мислете, че израженията на момичетата са плод на фантазията им, това е реалността. Ако не ми вярвате, напишете в google – violence against women, и ще разберете за какво иде реч. 27 000 са случаите на насилие над жени в България за 2010. Найс, а?


Кампанията „Мълчанието говори” тръгна от сградата на община Бургас и се засече с подготовка за концерта на Рафи (това не е сладолед – бел.авт.) и тъжните лица на „пребитите” момичета имаха свежо озвучение. В България какво ли не може да се случи. Някои от момичетата бяха интервюирани от представители на медиите, но личнo аз мисля, че по-добър псевдо-репортер от мен в Бургас няма!

Имам и backstage кадри специално за моите мили читатели, надявам се да са станали повече от 2-ма вече.


Не разбрах обаче защо не стана дума за мъжете под чехъл? Нима това не е вид насилие? Жените ги бият, т’ва добре, разбрахме го, обаче на бас, че мъжете от порода Чехльовци са в пъти повече, само че НСИ такава статистика никога няма да направят. А е много важно! Нека поведем и кампания НЕ НА ЧЕХЪЛА! Защото това е много опасно явление и не го пожелавам на никой.  Всеки, на който чехъла му тежи, да се чувства свободен да говори за това! Атлас може и да издържа цялото земно кълбо, ама едва ли би издържал на чехъла на Мадона с етикет Made in Bulgaria.
Няма коментари:

Публикуване на коментар

худ

втренчен кит нагоре, аз или той сгърчен вид, роден в обор без бой очовечен, напит по еН безброй обречен на бит, смирен отбой загадъчен, ...