25.02.12 г.

Как да си изберем Путин?


Стягай задника, Маскве, избори задавают са сейчас.


ПутинКапутъй

Преди известно време в тубата се появи видео, което много ясно показваше как един човек, привидно високопоставен, подписваше бланки на поразия и гласуваше вместо други. Може и да са били мъртви души - няма как да сме сигурни, но това, в което сме убедени, е че Гогол е руснак. Така протекоха парламентарните избори в Русия, които партията Единна Руссия спечели. (ама разбира се)


Интересното беше, че въпреки нагласеният вот, партията на масовия убиец загуби част от мнозинството си. Това бяха първите признаци, че нещо във авторит…ъъ демократична Русия е на път да се роди.

След това руснаците започнаха да протестират. Къде се е чуло и видяло руснак да протестира? Та те живеят най-добре от всички! Русия е световна икономика! Русия е майка на целия свят! Трета римска империя!

Владимир Владимирович не пропусна да покаже, че Той, а не някой друг (например медведев) дирижира парада и оприличи протестиращите на анти-спин активисти. „Окачили са си някакви контрацептиви.” Колко е забавен само! Какъв идиот трябва да си, за да оприличиш собствения си народ (многомилионен) на презервативаджий. За съжаление КГБистите не се славят със завидно чувство за хумор, но пък са изтрепали сур биля народ! Ние в БГ си имаме опит с, вече бивш – за щастие, държавен глава кадър на тайните служби, а руснаците са обречени да продължат да си го трупат.

Поредната изгъзица, ако мога така да я нарека, на Владимир не-Илич Путин беше контрапротеста, който той си купи, организира и проведе в своя собствена чест. Йосиф Висарионович (Джугашвили), къде си сега, ела и си обери моля ти се вересиите. 60 000 излезли да го подкрепят. ТЦЪ-ТЦЪ. Народа му протестира срещу него, срещу безотговорното му авторитарно управление, нашия се прави, че в затвора влиза.



Интересният момент тук е друг. Долу-горе по същото време, когато купената публика на Путин путиносва площадите и градовете, се приема резолюция против "социални сътресения и революции”. Демек, дори и някой друг да спечели изборите, което естествено, няма да се случи, то може да бъде изтълкувано като революция и до там. А не е ли социално сътресение КГБист да води най-голямата по територия страна в света? Аз както ги разбирам нещата – Путин си подсигури поне още 10 години управление, защото да спечели някой друг идните президентски избори, това би означавало революция, сиреч, престъпление.

После какво се случва. Поредния митинг, само че този на стадион „Лужники”, където, според официални данни, се събрали 140 000 души. Тънкия ПР, който си направи бившия-бъдещ президент, беше, че е отнесъл лека глоба, защото събитието е било предвидено за 100 000 души, а се събрали, видиш ли, 140 000. В-к Комерсант загатва, чисто случайно, off-topic, че покрай стадиона и по принцип постоянно има движение, а аз да допълня, че като човек види тълпа, най-нормалната реакция би била да се поспре, поне да разбере какво става. Е, като види, нали, въпросния крепостен, че става дума за не кой да е друг, а за самия тавариш Владимир Владимирович, ще се махне, обаче каква файда, като вече е бил преброен. Ей така се маже конкуренцията!

Продължаваме нататък. Кампанията завзема нов връх – публикуват видео, един вид пост-апокалиптично, или какво ще се случи, ако руснаците се объркат и изберат друг, вместо този, който ще изберат. Няма да ви го разказвам – вижте за себе си.





Социалистическата партия плаши социалистите с националсоциалисти. Това е малко изтъркано сякаш. Звучи ми познато, някъде от преди 60-70 години, ако не греша, нали? Само че същата пропаганда тогава я правеше Сталин. Предстои да видим дали ученика ще надмине учителя.

А мъй нйет престъпници. Мъй всех руское застъпници.

Долу-горе миналата седмица списание „Time” пък публикува статия в туитър, според която Борис Елцин е избран незаконно. Това, в превод, означава, че и Путин беше до 2008-а незаконно на „трона”, както и Медведев патом, патаму що Елцин подари поста на Путин, а Путин – на Медведев. Интересно. Путин бтв е international cover Time точно седмица преди изборите.



Една друга конспиративна теория пък гласи, че милиардера Прохоров всъщност е подставено лице на Путин. Излиза, че единствения по-сериозен кандидат, всъщност е „наш човек”. Тази схема цели разцепване на всяка евентуална опозиция. Разделяй и Владей Владимире.
Иначе казано руската демокрация ври и кипи. Направо като българската. Ум да ти зайде, толкова различни политици, а толкова еднакви политики водят. Ще кажеш, че единия взема пример от другия… тцъ-тцъ

Поне не сме ние най-зле. Най-зле са руснаците!

И Альоша изревал „Кого освобождаваме и от какво?” – т’ва така, по между другото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

худ

втренчен кит нагоре, аз или той сгърчен вид, роден в обор без бой очовечен, напит по еН безброй обречен на бит, смирен отбой загадъчен, ...