12.02.12 г.

the author didn't give me a title


Някой замислял ли се е колко голям процент от живота на хората преминава в едни и същи приказки all over again (с едни и същи хора). Казвам хората и изключвам себе си защото:

- Ако приемем, че и жените са хора, значи аз нямам място в тази графа.
- Ако приемем, че хората имат нужда да говорят и споделят със себеподобни, аз съм безподобно образование.

Единственото, което ме приобщава към човешкия вид, е че ям, сера и пикам като всички останали. Макар че за пикането можем да поспорим, защото съм убеден, че всеки го прави по свой начин. Ще се изненадате колко креативно може да е това занимание.

Да се върнем на приказките. Около 70% от разговорите между лайно, оп, простете, индивид 1 и индивид 2 преминават на базата на опита. Или да го кажем като за прости – говорят си за т’ва, което са правили. Може също така да обсъждат фейсбука: кой каква снимчица е качил, кой с коя е, коя с кой не е, на кой какво му се случило, кой е изтропал бастунообразно говно и т.н. Абе общо взето индивид 1 повтаря това, което му се е случило и за което индивид 2 не е наясно. Ами че по-голяма загуба на време от това – здраве му кажи. Най-тъпото обаче е друго. Индивид 1 не го повтаря само на индивид 2, сеш се, ами и на ANY OTHER индивид, който му се мерне в полезрението по една или друга причина. Boooorinnggggg….

Опитвам се да разбера от къде идва тази, почти равносилна на глупост, необходимост от споделяне. Е*и му майката. Ако не се стараех да предпазвам нервната си система от претоварване, можеше и да продължа да се опитвам да разбера, ама no way. Първо щото е тъпо и второ, защото е…тъпо!

Има толкова много хора, които се задоволяват само с обикновенното, само със споделянето. Сякаш са маркирани анти-еволюционно по рождение. Особено женската част от населението на тази иначе така кофти претъпкана с най-различни индивиди планета. Сякаш самата мисъл за напредък в определена насока, която не включва човешки взаимоотношения, ги плаши до смърт. Как може само чистата комуникация да е достатъчна на някой?

Its not that I can’t call it normal but I would prefer average. It suits me better.

Като цяло е много странно, как някой може да се задоволи само с минимума, който му се предлага, но пък това означава, че ще има повече за мен. Be good or be good at it! (fuckin right…)

Сега някой ще каже – ти не разбираш. Ами не разбирам ами, дигнал съм летвата прекалено на високо, за да ми минават през ума маловажни глупости. По-добре да не разбирам, особено ако е НОРМАЛНО ,нали тка? Not that I care for what you are thinking but since you’ve already red it… leave a comment. (need to know if it’s only me)

То с тая посредствен икономика, посредствена политика, посредствено everything, как да очакваш extraordinary society, м? For what is worth at least руснаците са по-тъпи от нас.



4 коментара:

  1. Първо, държа да отбележа,че ако беше момиче, щеше да си наясно,че нямаме възможност за кой знае каква креативност в процеса на 'пикане'. On the other hand though скоро открих (бях изпаднала в паника,че заседналият начин на живот по време на сесия може да доведе до haemorrhoidis (lat.)),че има ПРАВИЛЕН начин за 'дефекация',а.к.а. акане.
    И второ- нормалният,спокоен и уреден (ай гес) начин на живот в Лондон май ти е дошъл малко в повече,а? :р

    ОтговорИзтриване
  2. Хах с написването на тази публикация, искам да ти кажа, че автоматично се самоприобщаваш към останалия човешки род, тъй като правиш точно това което правят и останалите - коментираш на базата на видяното и впечатленията си. Реално погледнато, няма как да е друго яче, иначе просто няма за какво да говориш, било то за фейсбука или за някоя дълбокомислена философска тема. А и списването на самия блог, един вид задоволява нуждата ти да споделяш. :)Противоречиво човече си :) Освен това си развил особен афинитет към акитата ;D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хората са инструмент, който аз се опитвам да използвам по правилния начин - чрез провокация, ако това е споделяне - guilty as charged. От моята гледна точка списването на блога е своеобразна битка със разпуснатото човечество. Иначе казано пиша си блог вместо да си говоря с въображаем приятел. И ми харесва мислите ми да ги има някъде в нета, може пък някой ден да са от полза. Развивам всичко, което мога и ми харесва (+ това е нужда на повече от един вид на планетата - сиреч viral е)

      Изтриване
  3. Тия дни си мислех за това как затъпяваме и написах нещо подобно :/

    ОтговорИзтриване

худ

втренчен кит нагоре, аз или той сгърчен вид, роден в обор без бой очовечен, напит по еН безброй обречен на бит, смирен отбой загадъчен, ...