25.08.12 г.

cantfindthetitle


В един паралелен свят, където хората са най-доброто, което могат да бъдат, без това да е лошо или негативно за никой друг от съществуващите, аз бих бил водопроводчик – не заради облагите, които получават, когато са полегнали, а лятото домакините са с поли, а заради това, че се занимават с нещо смислено – проправят път на водата към хората.

Там никой никога няма да остава разочарован, защото никой няма да знае що е то разочарованието, но ще са чували за него – един вид митично чудовище, иначе няма да оценят всичко останало.

В този свят, разбира се, не че няма да има корпорации, просто те няма да се занимават с пари, а с парцали – ще чистят. Винаги съм си го представял: мъже и жени в костюми, супер сериозни и бързащи да стигнат до мястото, което днес  трябва да се изчисти. Там хващат по един парцал или стирка, нашмулват едни силиконови ръкавици и започват. И бездомниците, за които се прави всичко, са един вид супервайзери и им казват: „Тук има петно, там остана малко паяжина” еtc etc.

Дааа, красота. На смартфоните не им падат батериите, интернета не свършва никога и винаги е бърз, а Ментел ти почистват къщата, за да използваш услугите им. Разбира се, най-лоялните клинети получават и бонус – безплатен водопроводчик.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

худ

втренчен кит нагоре, аз или той сгърчен вид, роден в обор без бой очовечен, напит по еН безброй обречен на бит, смирен отбой загадъчен, ...