20.07.12 г.

politicats



Кое е по-интересно? Политиката или котките?

Естествено, че котките. Ами да! Има го като факт. В сайтът на дневник.бг към някво-си-време в някой-си-ден котката на един новозапознанец, който наскоро имаше рожден ден и не-толкова-наскоро ми подари страхотна книга(предполагам), имаше над 12,000 “прочитания”, докато докладът за България на Европейската комисия имаше около 9,000.

За какво си говорим? Говорим си, че политиците и бъдещето си приличат - изглеждат кофти и никога не можеш да си сигурен какво точно ще се случи. 




Whereas, on the other hand, cats are so cuuuuute.

Сериозен съм. Котетата са толкова сладички, пухкавички, невинни, че те карат да правиш всичко за тях, а даже не ти строят магистрали и не ти обещават пари и т.н. Напротив, и те, като държавата, ти вземат, само че ти си съгласен да даваш и още и още, само за да ги гледаш и галиш. Ех, ако държавата беше едно котенце...


Апък Гарфийлд щеше да е PM. Вярно е, че по цял ден спи и яде лазаня, ама пак върши по-смислени неща от Боко. Със сигурност и по-забавни.

Та си говорим за интересът на хората и какво ги вълнува. Аз с удоволствие бих се преселил да живея в страна, управлявана от котета. Верно, че котката на Ю е супер сладка и си заслужава феновете и кликовете, но все пак!!!


Оказа се, че при всяко преглеждане на нова снимка се брои за "прочитане", но все пак! Ако евродокладът беше по-интересен и достатъчно приятен за наблюдение, хората щяха да го накликат(акат). Защото тук, по една неписана традиция, всичко, което е от голяма значимост, бива обсъждано от цял куп разбирачи. (и разбирас е накакънено)



котката Фидос

А пред котките никoй не се прави на готин и умен, и разбиращ и т.н. Просто стоиш и се наслаждаваш.


Гушшшш



тук може да видите галерия на котката Ива
///



P.S.

meanwhile i saw this  - http://media-cache-ec1.pinterest.com/upload/15621929928053776_wmpP7THu_c.jpg and i was likeeeee... Seriously? Е, вярно, вярно...Колко да е вярно?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

худ

втренчен кит нагоре, аз или той сгърчен вид, роден в обор без бой очовечен, напит по еН безброй обречен на бит, смирен отбой загадъчен, ...