24.07.12 г.

PR"plan"



Добрин Юнгарев Президент

PR "план"

Добрин Юнгарев а.к.а Доооообрин


Ситуационен анализ.

Добрин е млад и амбициозен студент, който иска да докаже на митичното двуметрово чудовище Дончо, че не е задължително да членуваш в порочни структури, за да се издигнеш в политиката. Той (Добрин Юнгарев) е сравнително умен (сравнено с матрак), интелигентен и харизматичен лидер. Притежава много различни умения, които не могат да бъдат изброение с един напън. Част от хобитата му са: фотография, волейбол, футбол, плуване, спортни танци, здраве и красота, псевдожурналистика и т.н.

Само на 21 години той вече е опитен сервитьор/барман/общ работник и шегобиец, което го прави човек от народа. Прост дори, ако може така да се изразим за целите на пр плана.
Добрин Юнгарев е известен като почти-блогер и е собственик на екстремно популярният блог КошчеЗаМисли и ултра-мега-нашумелия туитър акаунт @Doobrin. Сред постиженията му са закриване на банков акаунт в ОББ от Великобритания (чрез трети лица), закупуване на кола на старо с лични средства на 18 години и движението „Окупирай нужника”, което набра популярност сред клошарските аха-аха-интелектуални среди.

Цели (мечти):
-          До 2015 Добрин Юнгарев трябва да бъде произведен в длъжност президент и да се задържи поне два мандата (и да налага вето на смахнатите герберо-бесепарски закони)

Стратегии:
-Популяризирането на бранда Добрин Юнгарев по кисели млека, бири, слънчоглед, сладоледи и торбички на Била и Кауфланд.
- Добрин гост в шоуто на Плешивия, Директно при Карбовски (Ще се наблегне на актьорските способности на Добрин – ще играе циганин от Сливен) и задължително при професор Вучков, с който ще се дискутира висша политика и Стамболов.
- Образът ще ходи да: чисти България, да помага в домове за болни и бездомници, ще строи скамейки от матрачен тип за да има къде да спат бюджетните туристи.
- По примерът на велики руски държавнинци, ще бъде пусната евтина водка с марката „Добринка”

Тактики:
-Митинги и интелигентна пропаганда с шеги в стил Обама 2012 (преди това 2008).
- Платени публикации във всички лесни подкупни медии, включително и жълти такива.
- Пиянски изпълнения, за да се види, че е човек от народа.
- Интимна връзка със влиятелна жена (по подобие на борисов)
- фабрика аз метамфетамини за финансиране на кампанията с билбордовете навсякъде (пак по методът борисов)

Резултати :
-Добрин Юнгарев най-популярния българин. По-мъж от Плевнелиев.
- Народът уверен в бъдещите успехи на своя бъдещ лидер.
- Най-новият секссимвол на балканите.
- Всички щастливи.
- България най-накрая ще има красив президент.

Съобщение
-През 2010 година археолози откриха талант у Добрин Юнгарев. Талантът се изразява в това да се захваща с каквото и да е било и да го води до пълен провал. "Роден политик" възкликнаха всички единодушно.
-БТВ Медия Груп съди Добрин Юнгарев за клевета. За сега, според неофициални данни, сумата, за която адвокатите на медията и бъдещия президент са се споразумели е 7(седем) лева и три пакета семки. От г-н Юнгарев се очаква още публично да се извини на БиТиВи в ефира на БиТиВи Комеди и да си вземе обратно думите „нещастници, псевдоновинари и гъзоблизци”.

1 коментар:

  1. Да разбирам, че вече не си ми заплаха за Министър-председателския пост, така ли? ;D

    ОтговорИзтриване

худ

втренчен кит нагоре, аз или той сгърчен вид, роден в обор без бой очовечен, напит по еН безброй обречен на бит, смирен отбой загадъчен, ...